Om mig

tirsdag den 10. maj 2011

Dam dam...

Så lykkedes det og finde et sofa bord og efter en meget lang dag igår med en masse butikker og praktiske ting der skulle ordnes, lykkedes det at få sofa bordet hjem også. Trods at den første besked var at det var udgået med at de dog havde nogen på lager, os afsted til lageret sidde der og vente i 20 min, så kunne vi endelig putte bordet i bilen.. :-)

Der gik dog lidt skår i glæden da vi pakkede det ud og så at de på mystisk vis havde besluttet da de pakkede det og bore i undersiden af vores bord, for at holde bordbenene fast under transport.. Vi er noget ærgelige over at der allerede rede er huller i bordet selvom det heldigvis kun er på undersiden så er det ikke helt det samme.. :-(


Sådan ser de ud og der er tre af dem ind over bunden.. ØV ØV kan ikke helt forstå ideen i at pakke det sådan.. men ja ja.. Sket er sket og vi gider ihvertfald ikke køre ind og bytte.. 

Istedet er jeg igang med at behandle benene og senere pladen så vi kan få det i brug.. Jubi..


Heldigvis tørrer sådan noget sæbe behandling mega hurtigt så det skulle gerne kunne bruges i aften.. :-) Jeg må hellere fortsætte behandlingen.. :-)

1 kommentar:

  1. Hvor dejligt med et sofabord til den fine sofa!

    Men selvfølgelig træls med hullerne! Det ville være dejligt, hvis du vil sende et billede ud af bord og sofa sammen :)

    SvarSlet

Kunne være helt super hvis du havde lyst til at smide en kommentar.. :-)