Om mig

mandag den 30. januar 2012

Jobsøgning kombineret med sygdom...

Så blev det tid til endnu et møde i jobsøgningens tegn.. puha syntes godt nok det er en sær og kedelig jungle ville egentlig hellere være blevet færdig uddannet pædagog og nyde at få et arbejde hvor jeg rigtig kunne bruge mine nye færdigheder...
Øv øv øv hvor er det nitte.. Alle mulig og umulige tanker flyver rundt i hovedet på en.. Forsøger at finde stillinger på nettet og udvide ens såkaldte netværk så mine chancer bliver større.. Så jeg forhåbentlig inden 2012 er overstået har mig et dejligt job.. Kan slet ikke vente med at få job, havde ellers gået og tænkt under det sidste semester at lidt ledighed efter endt uddannelse måske ikke var helt dårligt, men når man er i det så er det dårligt.. Og kedeligt og det påvirker en hele vejen rundt.. :-( øv øv

Her en lille sjov stribe jeg lige syntes passede på bare nogle af mine tanker hi hi...

onsdag den 18. januar 2012

Lidt tidlig havearbejde..

Det kribler og krabler.. Men foråret er ikke helt kommet endnu.. Der er dog en enkelt rose der har misforstået varmen - men smuk er den..

Vi er nu endelig ved at være kommet bare lidt på plads i huset og mine eksamener er overstået. Helt mærkeligt er det at man nu går fra at være studerende til arbejdsløs ny uddannet pædagog.. men jeg håber fremtiden bringer et arbejde og gerne i en fart.. Det er mærkeligt sådan at være arbejdsløs, krisen kom mens jeg læste og inden da har jeg ikke haft problemer med job overhovedet. Har altid kunnet vælge og vrage desværre er det nu arbejdsgiverens tur og jeg syntes det er rigtig svært at sælge mig selv og mine super kvaliteter på papir.. Håber lykken tilsmiler mig..
Men dette giver så mulighed for andre ting f.eks. at få mere færdiggjort i huset sådan at der igen bliver plads til kreativiteten.. Pt fremstår kontoret med rå kedelige vægge og masser af rod.. :-( så glæder mig virkelig til det bliver krea kontorets tur.. Indtil da må gangen komme i første række da den også står med rå vægge og gulv der driller.. Billederne viser lige det arbejde jeg klarede på en formiddag - nedrivning - jeg har erfaret det er spids kompetence jeg har hi hi.. Nu kommer det hårde kedelige arbejde så bare efterfølgende med at slibe - spartle - slibe - spartle o.s.v.


Utroligt så meget der bare vælter over en når man åbner op for projekter i et hus.. :-)
Dog overskygges det hele af den fantastiske følelse det er at have sit eget hus (som jeg deler med ham den skønne selvfølgelig hi hi) Nyder virkelig at have huset og haven det er simpelthen en fantastisk følelse og bloggen vil nok også mærkes af at jeg nu har et andet stort projekt der også fylder i hovedet.. Så bloggen vil nok fremover bestå af krea ting og bygge/istandsættelse projekter.. Håber det fortsat bliver spændende og følge med og at nu når jeg mere regelmæssigt smider et indlæg på bloggen mere spændende og følge min blog.. :-)
Lige lidt afslutningsbilleder fra eftermiddagen i haven inden jeg blev afbrudt af mørket.. :-)

Vi går og håber på lidt frost så vi kan få fjernet den kæmpe birk vi har stående alt alt for tæt på huset..  Men vi må se hvad vejret byder på af overraskelser indtil videre har vinden virkelig været noget og komme igennem om aftenen/ natten når vinden suser igennem huset.. Piver i vinduerne og birken der banker på taget.. :-)