Om mig

mandag den 30. maj 2011

Wauw...

Dette billede er muligt at vinde her og nøj hvor er det fedt.. Jeg ville simpelthen elske at få det ind i min stue og især ville det glæde min kæreste helt enormt.. Han er flyttet her til sjælland for min skyld fra idunderlige Århus som han oftest savner så det ville simpelthen være helt vildt fantasisk at få én lille snert af hjembyen hjem i stuen.. :-)

lørdag den 28. maj 2011

Øv øv og atter øv...

Sikke en møg morgen.. Min mobil ringede pludselig kl. 8 mens jeg faktisk stadig lå og nød dynens varme.. Det var fra min praktikplads der lige ville smadre min weekend med arbejde i aften og imorgen.. Så alle de planer jeg havde lavet med kæresten igår røg lige i vasken, der var planer om en tur i byen og hente lidt små ting og dejlige hjemmelavede burger til aften pga. fodbold aftenen.. Plus jeg selvfølgelig skulle have kigget på den praktikopgave som jeg stadig skal aflevere om meget kort tid..  Men nej nej intet kan lade sig gøre, fordi jeg åbenbart var den eneste der ikke havde en beskyttet fridag.. Manner jeg HADER mit praktik sted og jeg kan slet ikke vente med at blive færdig, desværre desværre er der 2 mdr igen før jeg er færdig... Jeg må prøve og finde noget positivt så dagene kan hænge sammen, men det bliver godt nok meget meget svært.. :-(

lørdag den 21. maj 2011

Sikke et overskud.. :-)

Så kom lørdagen og jeg skulle møg tidligt op for lige at klare nogle timers arbejde, derefter stod den på alene hygge fordi kæresten smuttede til besøg hos svigermor.. Så zoya og jeg må klare skansen.. :-)
Egentlig startede jeg med at sidde på sofaen og syntes jeg fortjente en lur fordi jeg havde været oppe kl. møg tidligt (lidt i 5, det er tidligt for sådan en aften arbejder som mig hi hi) men men pludselig væltede energien ind over mig og jeg tænkte afsti afsted ud og nyde solen og mine nye skønne løbe sko som jeg i ren forkælelse fik af kæresten.. :-)

Det var en fed tur, er sikker på zoya også nødt den, trods det at den lige blev forlænget 2 km fordi jeg åbenbart ikke kunne følge den rigtige rute, men vi nåede da hjem bare først da vi havde gået/løbet 5 km.. Jeg er endnu ikke så habil løber at jeg lige kan snuppe så lang en løbe tur, men så går jeg bare turen istedet og nyder det..

Da jeg så kom hjem syntes jeg at jeg trængte til en lille lur.. Snuppede den også et varmt langt bad.. Så tænkte jeg at der måske var lidt mere energi og det brugte jeg så på havemøblerne, som trængte meget til olie.. Og tror bestemt hvis de kunne snakke, de havemøbler, så ville de sige det var skønt med olie.. :-) Det ser ihvertfald godt ud..



Nu sidder jeg så her sidst på aftenen og den værste olie damps hovedpine er ved at aftage igen. Jeg har fundet kaffen frem og nu skulle jeg så egentlig have energi til  det her:

Som jo skal ende med at blive pudebetræk til den nye sofas puder, men jeg ved sørme ikke om energien er der.. Jeg må se om koffeinen kan hjælpe lidt på det ellers må jeg nøjes med at glæde mig over de andre ting jeg nåede idag.. :-)

Jeg håber i rundt omkring i blogland også har haft en vældig lørdag og måske har nydt lidt ekstra energi fra en fridag helligdag igår.. :-)

onsdag den 18. maj 2011

Tidsmaskine... Fremad helst... :-)

Nogle gange syntes jeg virkelig tiden skulle kunne spoles lidt frem.. Nogle gange er det fordi der er ting jeg hellere vil undgå og dermed springe dem let og elefant over.. Andre gange er det bare fordi jeg glæder mig så meget til noget der forhåbentlig gerne skal ske.. For tiden kunne jeg virkelig godt bruge en tidsmaskine..
Jeg ville fremad lidt atypisk i forhold til mange andre der vil tilbage, men jeg vil nu allerhelst fremad, de ting der er sket i fortiden vil jeg hellere lade ligge og bruge energien fremadrettet :-) Jeg ville så gerne være færdig med min uddannelse og allermest igang med sådan noget hyggeligt noget som børn.. Tiden løber jo derudaf sådan rent biologisk og man bliver jo ekstra fristet når ens veninder har små størrelser, en der har en lille en på vej også her rundt i det skønne blogland, hvor rigtig mange har de skønneste børne billeder og laver fantastiske ting til dem. :-) Jeg kunne selvfølgelig sagtens lave tingene til barnet (når og hvis det så engang kom hertil) men det er nu ikke helt det samme.. :-(

Men men tiden kan ikke spoles frem så jeg må forsøge at nyde alt det jeg har lige nu og glæder mig over hverdag.. :-) Har i det også nogle gange sådan? At i vil fremad til noget andet eller ville i helst tilbage? :-)

lørdag den 14. maj 2011

Endelig... :-)

Så lykkedes det endelig.. Efter mange lange uger har vi fået valgt, købt og sat sofa bordet op, behandlet det så det er klar til brug.. Spise bordet er i samme omgang også kommet op og fået behandling.. Man har pludselig mærket hvor meget man bruger et bord i sin hverdag.. :-) Og vores spise bord er allerede kommet i brug så jeg nu kan komme i gang med pudebetrækkene..


 Sofa bordet med lidt lys og lørdagshygge.. :-)

Også kunne jeg endelig få klippet lidt stof stykker ud til pudebetrækkene - jubi.. Dejligt og være kommet igang med et lille sysle projekt som jeg kan tage med udendørs også.. Afventer en lim pen så jeg slipper for at ri, men bruger vente tiden på at begynde så jeg kan se betrækkene tage form, forhåbentlig.. :-)

tirsdag den 10. maj 2011

Dam dam...

Så lykkedes det og finde et sofa bord og efter en meget lang dag igår med en masse butikker og praktiske ting der skulle ordnes, lykkedes det at få sofa bordet hjem også. Trods at den første besked var at det var udgået med at de dog havde nogen på lager, os afsted til lageret sidde der og vente i 20 min, så kunne vi endelig putte bordet i bilen.. :-)

Der gik dog lidt skår i glæden da vi pakkede det ud og så at de på mystisk vis havde besluttet da de pakkede det og bore i undersiden af vores bord, for at holde bordbenene fast under transport.. Vi er noget ærgelige over at der allerede rede er huller i bordet selvom det heldigvis kun er på undersiden så er det ikke helt det samme.. :-(


Sådan ser de ud og der er tre af dem ind over bunden.. ØV ØV kan ikke helt forstå ideen i at pakke det sådan.. men ja ja.. Sket er sket og vi gider ihvertfald ikke køre ind og bytte.. 

Istedet er jeg igang med at behandle benene og senere pladen så vi kan få det i brug.. Jubi..


Heldigvis tørrer sådan noget sæbe behandling mega hurtigt så det skulle gerne kunne bruges i aften.. :-) Jeg må hellere fortsætte behandlingen.. :-)

tirsdag den 3. maj 2011

JUBI:.... :-)

Så lykkedes det.. :-) De kom de så de sejrede.. Pludselig kom der en stor vogn fra Smag og Behag og jeg havde godt på fornemmelsen det var til os.. Det var det og hvor fantastisk, indenfor 15 min var sofaen der og den var samlet og klar til at blive brugt.. Så fantastisk.. :-) Jeg har lige nået og nyde den lidt inden jeg smutter afsted til arbejde.. Det er svært at finde gejsten til at tage afsted, når man har fået leveret sådan en skøn flyder..
Zoya ville med på billedet også tænkte jeg pyt pyt.. Gad ikke og bruge tid på at flytte hende.. :-) Nu mangler vi bare et sofabord men det finder vi nok måske på mandag.. :-)

Ventetiden...

Uh ventetid er altid svær.. Ihvertfald for mig og især idag.. :-) Sofaen kommer endelig.. Indtil videre ser der sådan her ud..
Nøj hvor jeg glæder mig... Håber at jeg når at smide billeder af sofaen på inden jeg smutter på arbejde senere idag.. :-)

mandag den 2. maj 2011

Indendørs... Puha...

Også indendørs hvor her indtil videre bare roder og umiddelbart er noget uoverskueligt.. Jeg tror jeg vil give det nogle timer her til formiddag for at prøve og få lidt bedre styr på det så her er til at leve.. :-) Jeg fungere ikke altid godt i rod over længere tid, det bliver ligesom for meget på et tidspunkt.

Skænken er derunder et sted.. Håber den i løbet af de næste timer kommer mere til syne.. Når der kommer lidt mere overskud skal den sættes i stand men indtil videre står den sådan der og bliver brugt.. Hver ting til sin tid.. :-)



Sådan her ser vores midlertidige sofa ud, indtil der forhåbentlig imorgen bliver leveret en ny.. Nøj hvor jeg glæder mig.. Det er ikke helt det samme med en luft madras.. :-(

 Her er stof til det der senere skal blive til pudebetræk, så den nye sofa kan stråle lidt med lidt krea-pudebetræk pynt.. :-) Glæder mig til jeg når så lang i processen at jeg kan bruge puderne med betrækket på.. Men indtil videre er stoffet ihvertfald hjemme, vasket og klar til at jeg kan gå igang..

De her billeder er kun fra nedenunder - øihjwe - der er endnu værre ovenpå.. Nok derfor jeg er lidt fyldt i hovedet.. med alt det der flyder rundt omkring og mangler nye pladser, når engang der hele er på plads er jeg helt sikker på det bliver fantastisk med den ekstra plads vi har fået skabt, men syntes nogen gange der er lang vej derhen.. Men det er dog det der holder mig oppe når humøret ikke helt er til mere rod, tanken om mere organisering og mere plads, med nye muligheder til mine krea ting..

Jeg glæder mig.. :-)

Bliv væk nattefrost.. :-)

Jeg blev fristet her den anden dag og handlede lidt for mange blomster ind, men det betød så bare at jeg måtte ud og købe nogle flere blomster krukker/kasser, det syntes jeg nu var helt okay.. :-)

 Den første nye kasse (som jeg købte tre af på tilbud dejlig billigt i forhold til hvad de tidligere havde kostet) med en super lækker lilla hortensia i pyntet med lidt hvide bund blomster.. Jeg glæder mig sådan til den springer ud.. :-)
 Lidt spanske marguritter som jeg bare er helt vilde med.. :-)
 Have møblerne som gerne snart skulle have noget olie.. Men pga regnen igår eftermiddag kunne jeg ikke starte her til morgen med det.. Men jeg håber da virkelig på at solen hjælper mig lidt her i formiddag så jeg kan få det givet olie inden sæsonen kommer alt for godt igang.. :-)

Til sidst to kasser også med spanske marguritter, den ene står omme bagved sammen med grillen som også snart skal startes for første gang i år.. Og en ude foran så der er lidt pænt at kigge på inden man smutter ind af hoveddøren.. :-)

Kom overskud... :-)

Så prøver jeg.. Der har været meget stille her på bloggen i noget tid.. Desværre.. Men overskuddet har bare ikke vist sig her hos mig i noget tid.. Jeg har endnu ikke rigtig fundet det, men nu forsøger jeg alligevel.
Jeg er ved at være rigtig godt brugt i praktikken og føler at de få dage hvor jeg ikke er på arbejde bliver brugt på max afslapning og orker ikke rigtig andet :-( Samtidig er vi ved at flytte rundt herhjemme som de næste indlæg også vil afsløre.. Jeg har valgt at lave lidt forskellige indlæg for at få styr på tingene i mit hoved og måske der følger lidt overskud med også hi hi..
Jeg syntes jo ellers at det skønne vejr skulle give lidt overskud, men syntes ikke det har meldt sig endnu. Den praktik fylder sandelig rigtig meget i mit hoved så jeg glæder mig til jeg får lidt mere styr på den og den er overstået, dog er jeg kun halvvejs, så overskuddet skulle gerne indtræffe noget før ellers bliver det tre meget lange måneder jeg går i møde.. :-(
Så indtil videre pvøer jeg at skabe overblik her på bloggen, herhjemme så der forhåbentlig kan blomstre lidt kreativitet frem. :-)