Om mig

mandag den 31. januar 2011

Godmorgen Mandag.. :-)

Så startede dagen .. Og igen idag stod jeg tidligt op kl.6 (ihvertfald for mig)
 og gik ned og svømmede 1,5 km.. Det er bare dejligt og super lækkert og starte dagen på den måde..

Grisen var ikke med i svømmehalen, men syntes den så så mægtig nuttet ud.. :-)

Godmorgen til jer alle ude i blogland, håber jeres mandag bliver fortringlig.. :-)

lørdag den 29. januar 2011

Smykke kursus.. :-)

Så oprandt dagen og nu er den så ved at være ved enden igen.. Lidt aften endnu er der bestemt, meen det jeg havde glædet mig allermest til idag er nu overstået.
Jeg har været til smykkekursus i 6 timer og nøj hvor var det fedt.. Og timerne er bare fløjet afsted.. Jeg var lidt spændt (læs nervøs :-) da jeg tog afsted imorges men det var der slet ingen grund til det gik helt fantastisk.. Vores lærer Irene var simpelthen super dygtig og rigtig god til at hjælpe med det man lige havde lyst til.. Men først starter jeg lige med lidt billeder af armbånd jeg har lavet tidligere.

Også fra dagen idag.. Jeg havde lyst til at prøve noget nyt noget med læder og samtidig noget med sølv og ferskvandsperler. Jeg syntes det er så flot, men jeg er ikke meget for den dyre pris det har i butikkerne.. :-)


Det var der hvor jeg var inde til smykkekursus
En helt ny måde og flette på, det hed vist josefine flet.. Virkelig fedt syntes jeg giver et helt andet look til ens læder.. også pyntede jeg det lige med en blomster knap.. -)

Da jeg er helt ny i smykke værktøj og i det hele taget det at lave smykker der kræver værktøj måtte jeg også investere i det rigtige værktøj, de kloge siger jo at det rigtige værktøj er nødvendigt (hvilket jeg har måttet sande en gang eller to tidligere, så ingen grund til at snyde der)



Og det var så de sølv smykker jeg fik lavet.. Jeg har selv snøret med wire og sat ferskvandsperlerne på, jeg er faktisk rigtig glad for dem.. To armbånd og en halskæde.. Inden jeg smuttede hjem fik jeg det oxyderet det blev bare rigtig rigtig flot og gav det lige det look jeg ønskede mig.. :-)
Så alt i alt en kanon hyggelig dag, med super inspiration til videre smykkefremstilling - jeg fik nemlig købt så jeg kan lave et sæt øreringe og en ring som matcher det armbånd og halskæde jeg har lavet.. :-) Det glæder jeg mig til at få lavet og også få lavet meget mere.. Jeg syntes det er mægtig hyggeligt sådan og sidde og nørkle med.. :-)

fredag den 28. januar 2011

Ahh...

Når så pyt.. En genstart af puteren og lidt mere kiggeri på forskellige blogs og så lykkedes det alligevel.. :-) uhm så er jeg klar til weekend.. Jeg skal jo på smykkekursus imorgen og jeg er bare så klar.. Håber virkelig det bliver rigtig godt og at jeg har lidt og vise når jeg vender hjem imorgen eftermiddag.. :-)
Også er det jo ekstra great at Danmark fører lige pt.. :-)

Og hov hov må lige fejre at jeg nu har fået min 2 faste læser det er simpelthen for hyggeligt.. Det glæder mig at der stille og roligt også er lidt interesse her hos min blog - jubi... :-)

ARGH....

Jeg er lige ved at gøre ligesom Garfield... :-( Jeg sidder og lurer lidt blog her til aften igen igen (er vist blevet lidt hooked) men nu begynder min puter at drille.. Flere af de blog jeg kigger hos vil den pludselig slet ikke åbne og når den endelig åbner lidt af siden vil den ikke vise billederne.. Er det mig og min puter der har problemer? Eller er der andre der nogle gange oplever problemer med at åbne blog? Hvor er det altså bare irriterende.. ARGH.. og så puter skarp er jeg ikke lige at jeg kan regne den her ud ihvertfald.. hmm...

ps.. oveni hatten kan jeg pludselig ikke finde en blog jeg kiggede på tidligere idag, hvor jeg så en pathcwork pude syet i orange retro stoffer, vildt fed men nu kan jeg selvfølgelig ikke finde den igen.. :-(
Det er vist ikke min aften.. :-( Måske jeg sku følge mere intens med i håndbolden som indtil videre kører udemærket.. SÅDAN DANMARK :-)

lidt små nervøs...

Øv øv gid det var som på billedet når man skulle til læge.. Nu har jeg siddet her og hygget mig i blogland hele formiddagen (den bliver så dejlig lang når man er oppe og lige svømme 60 baner i svømmehalen kl.6 uhm) og jeg har bare nydt det i fulde drag - al kreaén har jeg suget til mig og tilmeldt en masse blog til min liste så jeg rigtig kan følge med i flere spændende blogs. Men desværre er tiden nu gået og jeg skal tage mig sammen til at tage til lægen. Egentlig er det jo ikke noget som nogen behøver at vide, men jeg kan alligevel mærke jeg bliver nødt til at komme ud med det et eller andet sted og måske her var en meget god mulighed.. :-) Jeg skal til det 2. årlige tjek for livmoderhalskræft ikke rigtig fordi man har lyst, charmen ryger meget hurtigt når man skal kravle op på en briks iført sokker og bar underdel og fuld påklædt overdel.. :-( Jeg har mest lyst til at udskyde det, men min kære veninde fra efterskolen gjorde det samme og fik konstareret livmoderhalskræft heldigvis gik det fint for hende og hun kunne hjælpes. Jeg har tidligere haft lidt celle forandringer men heldigvis er det altid gået i sig selv igen ved ekstra tjekket. Nu skal jeg så afsted igen og jeg kan mærke jeg bestemt ikke har lyst.. Selvom man jo siger til sig selv at man ikke fejler noget så er der jo alligevel en grund til at man bliver tjekket.. For netop ikke og blive syg..  Så jeg krydser mine fingre og håber måske på lidt krydsede fingre i blogland også.. :-) God weekend til jer alle, når mit lægebesøg er overstået kan min weekend rigtig begynde.. :-)

WOW

Så faldt jeg lige over denne seje Give Away, da jeg lige havde noget tid til at smutte omkring i blogland. Her er der samtidig mulighed for at deltage med 4 lodder det måtte jeg prøve - tænk nu hvis jeg var heldig :-) Jeg har fundet den her Sukkertøy for øyet

torsdag den 27. januar 2011

JUBIII.....


Jubii... Ligesom jeg sad og tænkte om det nu var en god ide med det her blog opstart så lykkedes det.. Jeg må rette min største tak til Mette som nu er min første faste læser.. :-) Jeg håber på mange flere og går med tankerne om en Give Away for st sætte skub i min blog, men det er sørme svært når man sådan er ny hvad man lige skal finde på.. Jeg holder fortsat hovedet i blød.. Måske der kan være lidt smykker fra weekenden hvor jeg skal på kursus her hos Irene-From. Jeg glæder mig virkelig meget og håber jeg kan få masser af nye indput til mere smykke fremstilling.. Jeg har allerede knyttet lidt armbånd dem tror jeg lige jeg får smidt på inden kurset.. Så kan man jo se om jeg får nye spændende ideer eller fortsætter i den samme rille..

tirsdag den 25. januar 2011

Retro stof??

Jeg skal en tur til København imorgen og kunne egentlig godt tænke mig at finde nogle butikker hvor det er muligt at købe retro stoffer eller andre seje genbrugs ting.. Men men det er så her jeg har brug for lidt hjælp og tænkte det måske kunne lykkedes herfra blogland.. :-) Er der nogle der ved hvor der ligger sådanne butikker inde i København? :-)

mandag den 24. januar 2011

Så er året igang.. :-)

Så fik jeg lavet min kalender. Jeg har nu på tredje år lavet mit eget kalender design, jeg har brugt udklip fra blade fra året og små tekst udsnit som måske beskriver lidt af det jeg kunne tænke mig at mit kommende år bød på..

Så er jeg helt klar til at indtage hvad året byder på.. :-)

torsdag den 20. januar 2011

Malerier..


Så fik jeg malet lidt og her er resultaterne.. Nu må jeg se hvor længe de er sådan og jeg ikke får andre ideer og ændrer dem.. Det her er tredje gang de bliver ændret, jeg er stadig ikke sikker på om jeg er tilfreds med resultatet.. hmm..

Vintervejret...

Så prøvede jeg at lave en billed collage i picasa.. :-) Syntes nu det gik okay.. LIdt billeder fra en vinterdag.. :-)

LIdt forår.. :-)

Jubi.. Så fik jeg endelig taget mig sammen til at bringe foråret indendørs og så samtidig en super mulighed for at starte min blog op endnu engang.. Dagene er smuttet forbi og det nye år er kommet puha jeg har vist været i et lille hul.. :-( Men nu kigger jeg endnelig op og glæder mig over at kigge rundt i blogland og blive inspireret.. Jeg vil i løbet af dagen smide nogle af de krea ting jeg har lavet på det sidste ind så der også sker lidt her på min blog.. :-)