Om mig

onsdag den 24. november 2010

Pudsigt...

Det lykkedes Zoya (min hund) da vi kastede noget ud i vandet at komme op og stå på en sten.. Jeg syntes det ser lidt sjovt ud at hun står ude i vandet - på vandet faktisk.. :-) Hun havde lidt svært ved at tage sig sammen til at springe ned igen.. Det kunne lige have set fint ud jeg skulle ud og hjælpe hende ned fra en sten hun selv var hoppet op på.. :-) Men det lykkedes og vi kom hjem  varmen efterfølgende.. :-) 

Aften tur.. :-)

En af mine interesser er billeder.. Jeg syntes det er så fantastisk hvordan man kan fange et øjeblik også kigge tilbage på det efterfølgende.. Jeg er helt vild med natur billeder og syntes det her fra en aften tur tidligere på ugen var værd at dele med jer.. Der vil følge flere hen af vejen herinde :-)

Sådan...

Så skulle det prøves.. En blog.. Jeg er ikke så hyper indtil videre men håber da at jeg med tiden bliver en super haj til det her blog. Jeg syntes det var så spændende med det her forum, efter jeg har suset rundt i noget tid på de forskellige blog herinde.. Nu tænkte jeg så at jeg også ville prøve det.. Så jeg håber det lykkedes og jeg med tiden kan lægge indlæg herind som måske kan være til gavn for nogle af jer andre herinde.. :-)